Estetska-stomatologija-580x321

ESTETSKA I RESTORATIVNA STOMATOLOGIJA

Jedan od ključnih zadataka moderne stomatologije je dizajn ili oblikovanje osmijeha. Zahvaljujući naprednim tehnološkim iskoracima i vrhunskim materijalima kojima se stomatolozi danas služe, moguće je preoblikovati svaku čeljust i svakom pacijentu podariti osmijeh kakav je oduvijek želio.
Iako estetska i restorativna stomatologija u pravilu obuhvaćaju više zahvata koji spadaju u neke od postojećih stomatoloških disciplina, poput protetike ili konzervativne stomatologije, svi imaju jedan zadatak – osigurati pacijentima prirodan i blistav osmijeh.
Dizajn osmijeha uključuje detaljnu analizu i rekonstrukciju osmijeha čime se licu i osmijehu daje prirodan, mladolik i, što je najvažnije, harmoničan izgled. Terapija može uključivati čitav niz zahvata poput izbjeljivanja zubi, izrade keramičkih ili kompozitnih faseta (ljuskica), krunica, podizanja zagriza pomoću implantata i mostova, kirurškog oblikovanja zubne gingive i reguliranja odnosa zubnoga mesa u odnosu na veličinu, položaj i oblik zuba… (dizajn osmijeha, estetski ispuni, ljuske, izbjeljivanje zubi, pjeskarenje zubi, zubni nakit…).

Ako je dizajn osmijeha ono što vam je potrebno, obratite nam se s povjerenjem jer ćete na jednome mjestu dobiti kvalitetnu dijagnozu, optimalan raspored terapija i izvrstan rezultat.