GARANCIJE

Garancija na implatante

Na implantate Nobel Biocarea pacijentima osiguravamo od 10 godina do doživotne garancije na materijal i jamčimo odsutnost ikakvih manjkavosti materijala. Garancija vrijedi samo ako su tijekom implantološkoga zahvata korišteni originalni Nobel Biocareovi elementi, te ako se pacijent nakon zahvata strogo pridržava protokola u održavanju implantata i oralnoj higijeni.

Na implantate Mis pacijentima osiguravamo 7 godina garancije na materijal i jamčimo odsutnost ikakvih manjkavosti materijala. Garancija vrijedi samo ako su tijekom implantološkoga zahvata korišteni originalni Mis elementi, te ako se pacijent nakon zahvata strogo pridržava protokola u održavanju implantata i oralnoj higijeni.

Na implantate SGS pacijentima osiguravamo 5 godina garancije na materijal i jamčimo odsutnost ikakvih manjkavosti materijala. Garancija vrijedi samo ako su tijekom implantološkoga zahvata korišteni originalni SGS elementi, te ako se pacijent nakon zahvata strogo pridržava protokola u održavanju implantata i oralnoj higijeni.

Ordinacija dr. Ježina za svoje je pacijente osmislila Recall program. Program je to koji jamči dugovječnost obavljenih zahvata, a u pravilu se sastoji od tri aktivnosti unutar jedne godine: jednom godišnje pacijent mora napraviti ortopan (panoramsku sliku gornje i donje čeljusti), te dva puta godišnje posjetiti stomatologa kako bi se zube pregledalo i temeljito očistilo.

Garancija na protetiku

Naš laboratorij jamči upotrebu vrhunskih i certificiranih materijala – od keramike i bijelog zlata do metalnih legura, titana, cirkona i bezmetalne keramike. U svome se radu služimo instrumentima i cad cam tehnologijama koje zadovoljavaju najviše kvalitativne standarde, a zahtijevaju iznimnu stručnost te kontinuiranu edukaciju i usavršavanje osoblja laboratorija.
Na mobilne i fiksne protetske radove pacijentima osiguravamo garanciju od 5 godina.